Epilog's 2014 Jaaroverzicht

bedrade winkel 2014

" 2014 is een banner jaar voor Epilog Laser en we willen graag onze oprechte waardering uit te breiden naar onze medewerkers, distributeurs, medewerkers, fans en vrienden voor hun niet aflatende steun langs de weg. "

Mike Dean, vice president van sales en marketing, Epilog Laser

Golden, Colo. (December 10 , 2014 ) - Het is moeilijk te geloven 2014 is nu al ten einde loopt. Als een ander prachtig jaar tot een einde komt, we altijd genieten van terug te kijken over de spannende aankondigingen, gebeurtenissen en prestaties die we hebben meegemaakt in het verleden 12 maanden. 2014 is een banner jaar voor Epilog Laser en we willen graag onze oprechte waardering uit te breiden naar onze medewerkers, distributeurs, medewerkers, fans en vrienden voor hun niet aflatende steun langs de weg. In het afgelopen jaar heeft Epilog zo veel mooie dingen meegemaakt, waaronder:

  • Verheugd industrie veteraan Craig Nelson naar onze corporate team in Colorado.
  • De toevoeging van twee nieuwe distributeurs in Canada - Jon Dickson (Synergy Producten) heeft een uitmuntend werk van het vertegenwoordigen Epilog in Alberta, British Columbia, Manitoba en Saskatchewan gedaan. Gilles Frenette vertegenwoordigt nu Epilog in Oost-Canada, en is een geweldige bron voor de huidige en toekomstige klanten in Ontario, Quebec en de Maritimes geweest.
  • Onze eigen Gravure Concepts distributeur, Jeanette Brewer-Richardson, werd benoemd tot President van de Awards & Recognition Association. Jeanette is een geweldige impact op de ARA gehad en we wensen haar voortdurende succes in haar rol als president.
  • Het team van Alfex CNC, onze lange tijd vertegenwoordigers van down under, werd benoemd tot de exclusieve Epilog Laser distributeurs voor alle van Australië.
  • Lanceerden we onze langverwachte Job Management Software voor de Fusion Laser-serie, en al snel nadat het beschikbaar op alle productiemodellen als de Legend gemaakt 36 EXT.
  • Summer hield ons druk als we het zesde jaarlijkse Epilog Challenge op Instructables.com, waarbij één gelukkige winnaar kreeg een gloednieuwe Zing gelanceerd 16 Laser systeem!
  • We hebben ook gingen naar San Diego te sponsoren en verschijnen op de WIRED Café op ComicCon. Als we elk jaar doen, hadden we zo veel plezier opknoping met de VIP's en het doen van aangepaste gadget gravures.
  • Niet alleen hebben we nieuwe medewerkers verwelkomen op onze Golden, CO. Faciliteit, onze distributeurs waren druk toe te voegen aan hun teams ook. Innovatieve Cutting Systems was blij om de verkoop associate, Tony Guglielmino verwelkomen, en het team van de Gravure Concepts welkom Jimmy DuBose, wie zal het hoofd van het bedrijf nieuwe kantoor in Houston.
  • Meest recent, gingen we naar de WIRED Store in New York City. De pop-up store viert zijn 10 -jarig bestaan ​​dit jaar en we zijn zo trots te worden opgenomen in een aantal van de coolste instrumenten en technologieën op het display.

Als 2015 benaderingen, Epilog kijkt ernaar uit om ervoor te zorgen dat volgend jaar zal worden gevuld met meer spannende aankondigingen en prestaties.

We willen graag onze oprechte dank uit te breiden om u - onze klanten, vrienden, fans en medewerkers - voor uw steun in het helpen maken 2014 een van de beste jaren in de geschiedenis van Epilog Laser. Merry Christmas, prettige feestdagen en de beste wensen aan allen voor een prachtige en welvarende nieuwe jaar.

 

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Marketing Communicatie Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.