Desktop CT- en 3D-scanner met Arduino wint Epilog Challenge IX

Desktop CT- en 3D-scanner, gemaakt met Arduino

Epilog Laser is verheugd om bekend te maken dat Jon Bumstead uit Manchester, Missouri, de hoofdprijs heeft gewonnen in de negende editie van de zeer populaire Epilog Challenge op Instructables. Jon ontving een nieuwe 30-watt Zing 16, een vectorsnijtafel en een luchtcompressor voor zijn inzending "Desktop CT and 3D Scanner with Arduino." De winnaar is gekozen uit de 1.016 ingezonden Instructables voor de Epilog Challenge IX.

"Ik kon het eerst niet geloven toen ik hoorde dat ik had gewonnen," aldus Jon. "Ik was op mijn werk maar kon mijn blijdschap echt niet verbergen. Naast ontzettend blij ben ik ook dankbaar voor het bestaan van deze wedstrijd en community en vereerd dat ik een wedstrijd met zoveel fantastische inzendingen heb mogen winnen. Ik droom al van het hebben van een lasersnijder sinds ik wist dat ze bestonden."

The finished 3D scanner device, a ring, and the ring's 3d model constructed with the device

Toen hem gevraagd werd wat zijn plannen waren met de laser, vertelde Jon ons dat een van zijn ideeën was om educatieve kits te maken voor mensen van alle leeftijden, om ze enthousiast te maken over mechanisch ontwerp en elektronica.

"Mijn eerste idee voor een kit is een dodecaëder met LED-verlichting die geprogrammeerd kan worden met een Arduino, een beetje als de grote geodetische koepel met LED-verlichting die ik een jaar geleden heb gemaakt," zegt Jon. "Ik heb een prototype weten te maken voordat mijn plaatselijke makerspace ermee ophield, dus je kunt je wel voorstellen hoe blij ik ben dat ik deze kit verder kan ontwikkelen. Ik heb ook onlangs een winkel op Etsy geopend, One Bit Kit, waar enkele kleinere kits verkrijgbaar zijn. Mijn aanbod op Etsy is nog beperkt, maar deze lasersnijder zal zeker helpen om meer kits te ontwikkelen."

“Ook dit keer sta ik weer versteld, niet alleen van het grote aantal inzendingen dat we hebben ontvangen, maar ook van de creativiteit en vindingrijkheid achter veel van de inzendingen voor de Epilog Challenge”, zegt Mike Dean, vicepresident sales en marketing van Epilog Laser. "We zijn erg blij voor Jon en zijn ervan overtuigd dat hij fantastisch werk gaat leveren met de laser!"Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.