Epilog viert 30-jarig bestaan met zomeravondfeest

Opkomst van 300+ medewerkers, industriepartners en anderen

Mike Dean geeft een speech voor de Epilog Laser-familie.

Epilog Laser, industrieleider op het gebied van graveren, snijden en markeren, vierde onlangs haar 30-jarig bestaan bij Mile High Station in Denver na een tweedaagse North American Sales Meeting.

"Ons jubileumfeest was een groot succes," aldus Mike Dean, vicepresident Sales en Marketing bij Epilog en tevens een van haar oprichters. "Fantastisch om zo veel bekende gezichten van de afgelopen drie decennia bij elkaar te zien. Ik wil iedereen die gekomen is – onze medewerkers, distributeurs en industriepartners – bedanken dat ze deze belangrijke mijlpaal met ons wilden vieren."

Logo 30-jarig bestaan Epilog Laser geprojecteerd op een bakstenen muur.
Steve Garnier geeft een speech tijdens de viering van het 30-jarig bestaan van Epilog.

Epilog Laser begon in 1988, toen twee bevriende studenten van Georgia Tech – Steve Garnier en John Doran, respectievelijk president/CEO en vicepresident engineering van Epilog – hun talenten combineerden en het eerste kleine, computergestuurde lasergraveer- en -snijsysteem bouwden.

Kort daarna werd het team uitgebreid met Mike Dean, waarna het trio hard aan de slag ging om de graveerbranche op zijn kop te zetten.

30-jarig bestaan Epilog wordt volop gevierd.

"Een van de dingen waar Epilog trots op is, is ons familiegevoel, ons saamhorigheidsgevoel," zo zegt Dean. "Het was hartverwarmend om over een groep van meer dan 300 mensen uit te kijken en het gevoel te hebben allemaal familie te zijn. We kunnen niet wachten om te ontdekken wat de volgende 30 jaar ons brengt!”

Meer weten over de afgelopen 30 jaar van Epilog? Klik dan hier.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software