Epilog Laser aanwezig op Sign & Print Expo, 26-28 maart 2019

Bedrijf toont interessante lasertechnologie die hedendaagse visuele communicatie verbetert.

Lasergegraveerd trouwbord.

Epilog Laser, de toonaangevende fabrikant van CO2- en fiberlasersystemen voor graveren, snijden en markeren, is aanwezig op de Sign & Print Expo 2019, die van 26 tot 28 maart plaatsvindt in Gorinchem. Het bedrijf zal er diverse lasersystemen demonstreren en verschillende populaire lasertoepassingen op het gebied van borden en bewegwijzering laten zien.

Uit acryl lasergesneden letters

De laser is een integraal onderdeel van signalisatie- en printbedrijven geworden vanwege de mogelijkheden om in korte tijd eenmalige borden op maat te maken. “Dankzij de veelzijdigheid van laserproducten kunnen bedrijven met een en dezelfde machine letters voor een bord uit acryl snijden, een logo op hout graveren of kunststof voor een naambord snijden”, zegt Richard van Densen, algemeen directeur van het Europese kantoor van Epilog. “Van acryl snijden tot foto's graveren en metalen markeren: we demonstreren graag alle mogelijkheden die Epilog-systemen bieden op deze populaire, innovatieve substraten!”

bewegwijzering gemaakt met een laser

Lasersystemen van Epilog staan bekend om hun industriële degelijkheid, hun hoge graveersnelheid en hun ongelofelijk gedetailleerde etsen tot wel 1200 dpi. De machines hebben een open softwarearchitectuur, waardoor gebruikers ontwerpen kunnen maken in populaire softwarepakketten zoals Adobe Illustrator, Photoshop, CorelDRAW en meer. Bezoekers zijn van harte welkom bij Epilog Laser op stand E128 voor een persoonlijke demonstratie en voor lasergegraveerde en -gesneden proefmonsters.

Op de Sign & Print Expo 2019 staan 200 exposanten die de nieuwste innovaties en trends in visuele communicatie belichten. De expo is geopend op 26 en 27 maart van 13.00 tot 21.00 uur en op 28 maart van 10.00 tot 17.00 uur.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.