Epilog Laser breidt laserassortiment uit met Fusion Pro

De nieuwe Fusion Pro-lijn heeft de hoogste graveersnelheden in de branche en een ongelooflijk nauwkeurige camerapositionering.

Epilog Laser Fusion Pro 48

Epilog Laser, de toonaangevende producent van CO2- en fiberlasersystemen voor het graveren, snijden en markeren van materialen, kondigt de introductie aan van de nieuwe Fusion Pro 48. Deze langverwachte systemen introduceren de hoogste graveersnelheid in de branche en de meest nauwkeurige camerapositioneringsfuncties in een lasersysteem.

Epilog Laser Fusion Pro 48 logo voorzijde

De Fusion Pro is voorzien van het IRIS™-camerasysteem van Epilog en is verkrijgbaar in 1219 x 914 mm (48 inch x 36 inch). Met camera's boven de werktafel kan de gebruiker een realtime afbeelding van het laseroppervlak zien en de afbeelding nauwkeuriger en sneller dan ooit op het te graveren stuk positioneren. De extra camera bij de lensassemblage kan gebruikt worden om registratiemarkeringen op vooraf bedrukte stukken te vinden. "Het IRIS-camerasysteem van de nieuwe Fusion Pro is een doorbraak voor het nauwkeurig en snel voorbereiden van projecten", zegt Mike Dean, vicepresident Sales en Marketing bij Epilog Laser.

Epilog Laser Fusion Pro 48 IRIS-camera

De Fusion Pro heeft ook de hoogste graveersnelheid in de branche met 165 IPS (4,2 m/s) met 5G-versnelling. "Met een machine van dit kaliber, die ongelooflijke graveersnelheden combineert met de meest nauwkeurige cameraherkenning, kunnen graveerders sneller en nauwkeuriger dan ooit meer producten maken", legt Dean uit.

Epilog Laser Fusion Pro 48 bedieningspaneel met touchscreen

Nieuwe kenmerken van de Fusion Pro 48:

 • Hoogste graveersnelheden
  De graveersnelheid van 165 IPS (4,2 m/s) in combinatie met een 5G-versnelling maakt de Fusion Pro tot de snelste graveerder in de branche.
 • IRIS™-camera-positionering
  Camera's boven de werktafel bieden een accuraat beeld van het werkgebied voor een ongelofelijk nauwkeurige plaatsing van de illustratie en dankzij een camera bij de lens kan het systeem voorgedrukte registratiemarkeringen lokaliseren.
 • Touchscreen op de laser
  Via het eenvoudige touchscreen kunt u rechtstreeks bij de laser taken selecteren, instellingen wijzigingen en meer.
 • SAFEGUARD™-kenmerken
  De mechanismen van uw lasermachine blijven schoner dan ooit dankzij de afdichting van de balg aan de zijkant, de volledig afgedekte x-as-assemblage en de afgedekte lensassemblage.
Een afbeelding instellen in de Fusio Pro-afdruksoftware

De Fusion Pro 48 bouwt voort op Epilogs reputatie voor industrieel gemaakte lasers met componenten van de hoogste kwaliteit. Deze duurzame systemen zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de Verenigde Staten en hebben lage eigendomskosten gedurende hun hele levenscyclus.

Ga voor meer informatie naar de Fusion Pro-productpagina.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software