Epilog Laser demonstreert nieuwe Fusion Pro Laser op FESPA Global Print Expo

Nieuw systeem maakt internationaal debuut in München, van 14 - 17 mei

Deur van Fusion Pro-lasermachine wordt geopend

De Fusion Pro-serie van Epilog Laser maakt zijn internationale debuut op de FESPA Global Print Expo die van 14-17 mei gehouden wordt in München, Duitsland. De nieuwe Fusion Pro-serie werd al eerder, in februari dit jaar, in de VS gelanceerd.

De Fusion Pro-serie omvat twee grotere lasers ( van 32” x 20” / 812 x 508 mm en 48” x 36” / 1219 x 914 mm) met een graveersnelheid van 165 inch per seconde (4,2 meter per seconde), een versnelling van 5 g en indrukwekkende cameraherkenningsmogelijkheden die het gebruikers gemakkelijker maken om beeldmateriaal te plaatsen.

Stoffen panelen worden gegraveerd met een foto.

"Zowel ontwerpers als kunstenaars zijn op zoek naar apparaten waarmee ze prachtige projecten op diverse ondergronden kunnen maken. Lasers maken daarom steeds vaker een integraal uit deel van de signage- en drukwerkindustrie," aldus Mike Dean, vicepresident van sales en marketing voor Epilog Laser. "Deze machines combineren uitzonderlijke graveersnelheden met ongelooflijk nauwkeurige cameraherkenningsmogelijkheden, zodat gebruikers sneller en preciezer dan ooit projecten kunnen uitvoeren."

Papieren verpakking gemaakt met een lasermachine.
Bewegwijzering gemaakt met een lasermachine

Bezoekers zijn van harte welkom bij Epilog Laser op stand B5-F05 voor een persoonlijke demonstratie en voorbeelden van lasergegraveerde en -gesneden producten.

De FESPA Global Print Expo is Europa's grootste vakbeurs op het gebied van zeef- en textieldruk, digitaal printen op groot formaat en signage. De expo is geopend van 10.00 tot 18.00 uur op 14, 15 en 16 mei en van 10.00 tot 16.00 uur op 17 mei.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.