Epilog Laser kondigt nieuwe huisstijl aan

Veranderingen weerspiegelen zakelijke ontwikkelingen en uitbreiding van het laserproductaanbod.

Epilog Laser, de toonaangevende fabrikant van CO2- en fiberlasersystemen voor graveren, snijden en markeren, kondigt vandaag de introductie aan van een nieuwe huisstijl met een vernieuwde website, logo, afbeeldingen, communicatie en correspondentie.

Het nieuwe logo van Epilog Laser op shirts en briefpapier.

“Sinds de oprichting in 1988 heeft Epilog Laser een sterke reputatie van innovatie en kwaliteit opgebouwd. We willen dat ons logo het verhaal vertelt van het technologiebedrijf dat we inmiddels zijn geworden”, zegt Mike Dean, vicepresident verkoop en marketing van Epilog Laser. “Het nieuwe logo weerspiegelt de moderne technologieën en geavanceerde functies die we in onze nieuwe productlijnen verwerken.”

“Wij zijn van mening dat het merk Epilog de afgelopen dertig jaar een ontwikkeling heeft doorgemaakt. We willen dat het merk en het logo zo goed mogelijk weergeven welke technologische prestaties we in die jaren hebben geleverd en waar we in de toekomst naartoe gaan”, legt grafisch ontwerper Devon Posey van Epilog Laser uit.

Het nieuwe logo van Epilog Laser op drukwerk en draagriempje.

De nieuwe huisstijl van Epilog is niet alleen strakker, maar de nieuwe horizontale en verticale logo's zijn ook meer gestroomlijnd voor digitale en printmedia. Het nieuwe logo heeft een modernere uitstraling, maar is toch ook vertrouwd vanwege de kleur en de iconische “E” die staat voor alles waar Epilog bekend om is: hoogwaardige machines en uitstekende klantenservice voor, tijdens en na de aankoop.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.