Epilog Laser breidt laserassortiment uit met Fusion Edge

De nieuwe Fusion Edge beschikt over snelle, gemakkelijke en nauwkeurige camerapositionering en een graveersnelheid van 120 IPS (3,05 m/s)

De lasersnij- en -graveermachine Epilog Fusion Edge

Epilog Laser, de toonaangevende producent van CO2- en fiberlasersystemen voor het graveren, snijden en markeren van materialen, kondigt de introductie aan van de nieuwe Fusion Edge. Deze langverwachte machine combineert een aantal van de populairste functies van de Epilog Fusion Pro-serie in een klein systeem.

De Fusion Edge heeft een werkoppervlak van 610 x 305 x 178 mm (24 x 12 x 7 inch) en is beschikbaar met een CO2-laserbron van 30, 40, 50 of 60 watt of een fiberlaserbron van 30 watt. Verder beschikt deze machine over het IRIS™-camerasysteem van Epilog waarmee gebruikers een realtime beeld van het laseroppervlak kunnen zien en hun illustraties of grafisch werk snel en nauwkeurig kunnen positioneren.

Een lasergegraveerde ukelele in een Epilog Fusion Edge

“Het IRIS™-camerasysteem is verreweg het snelste en gemakkelijkste camerapositioneringssysteem dat er is”, zegt Mike Dean, vicepresident Sales en Marketing van Epilog Laser. “Het is een ongelofelijk waardevol hulpmiddel voor onze klanten en we zijn blij dat we deze nieuwe technologie in een compact systeem kunnen aanbieden.”

De IRIS™-camera is ingebouwd in de klep van de Fusion Edge.

Andere functies van de Fusion Edge:

  • Graveersnelheid van 120 inch per seconde (IPS): een hogere snelheid betekent een snellere productie
  • Bediening via touchscreen: bestanden selecteren, instellingen wijzigen, automatische scherpstelling en meer
  • Taaktracering: bekijk snel waar op het materiaal de graveer- of snijtaak wordt uitgevoerd
  • SAFEGUARD™-functies: de mechanismen van uw lasermachine blijven schoner dan ooit dankzij de balgafdichting aan de zijkant, volledig afgedekte x-as-assemblage en afgedekte lensassemblage.

Net als alle andere producten van Epilog is de Fusion Edge gemaakt met componenten van de hoogste kwaliteit. Het systeem is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de Verenigde Staten en heeft lage eigendomskosten gedurende de hele levenscyclus.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software