Epilog Laser: terugblik op 2019

We kijken terug op de gebeurtenissen en prestaties van 2019.

2020 staat voor de deur en zo aan het eind van het oude jaar kijken we altijd graag terug op onze meest memorabele ervaringen en prestaties van de afgelopen 12 maanden.

Epilog Challenge X

2019 begon met de Epilog Challenge X, de 10e editie van de populaire wedstrijd op instructables.com. De winnaar van dit jaar was de 19 jaar oude Nikodem Bartnik met zijn project 'DIY 3D Printed Dremel CNC'. Nikodem won een Zing 16-lasersysteem van 30 watt, een luchtcompressor en een vectorsnijraster.

Introductie Fusion Pro

In februari 2019 introduceerden we de Fusion Pro Laser-serie op de International Awards and Personalization Expo in Las Vegas! Deze langverwachte systemen introduceerden de hoogste graveersnelheid in de branche (tot 165 inch per seconde) en het nieuwe IRIS™-camerasysteem van Epilog.

Campagne nieuwe huisstijl

Rond dezelfde tijd presenteerden we ook een nieuwe, frisse huisstijl met een vernieuwde website, logo, afbeeldingen, communicatie en correspondentie. De reacties op onze rebrandingcampagne waren ongelooflijk!

80 watt

We hebben niet alleen nieuwe producten toegevoegd aan ons laserassortiment, maar ook een laseroptie van 80 watt geïntroduceerd voor onze Helix- en Fusion Pro-lasersystemen. We zijn erg blij dat we deze nieuwe optie kunnen aanbieden aan klanten die een middelgroot tot groter lasersysteem zoeken omdat ze daarmee nog meer projecten nog sneller kunnen verwerken!

Epilog Laser trainingssuite

Om ervoor te zorgen dat onze gebruikers alles uit hun lasersystemen kunnen halen, is goede training onontbeerlijk. Daarom hebben we onze uitgebreide online trainingssuite in 2019 volledig herzien en uitgebreid met actuele video's en tutorials van al onze huidige producten. In de trainingssuite vindt u materiaal over alles, variërend van het uitpakken van uw laser en het installeren van een uitlaat tot het uitvoeren van uw allereerste project. We behandelen zelfs veelvoorkomende onderhoudstaken, zoals het schoonmaken van uw systeem.

Speelgoedactie

Ter afsluiting van het jaar hebben we weer onze jaarlijkse speelgoedactie gehouden voor de Holiday Shop bij het Action Center. Dankzij de mensen bij onze hoofdproductiefaciliteit, sales en marketing en technische ondersteuning hebben we heel veel speelgoed weten in te zamelen en konden we daarnaast 650 dollar doneren om nog meer speelgoed te kopen voor kinderen in Jefferson County.

Vooruitblik op 2020

Het was een fantastisch jaar met nieuwe producten en upgrades, maar we hadden dat allemaal niet kunnen doen zonder de geweldige teams op ons hoofdkantoor, ons Canadese kantoor en ons Europese verkoop- en distributiecentrum. Dit jaar hebben we wereldwijd 17 nieuwe personeelsleden aangenomen!

We zijn ongelooflijk dankbaar voor een geweldig jaar bij Epilog Laser. 2020 begint al over een paar dagen en we zijn enorm benieuwd wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. In de tussentijd wensen we onze klanten, medewerkers, distributeurs en vrienden in de branche prettige feestdagen en een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*


Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.