Epilog Laser Betrokkenheid bij de gemeenschap

Liefdadigheid is altijd erg belangrijk geweest voor Epilog. Sinds we onze deuren in 1988 , hebben we ons gecommitteerd aan het ondersteunen van lokale, regionale en nationale doelen waarin we geloven. Hieronder staan enkele van de organisaties waarmee we hebben samengewerkt:

Naast de bovengenoemde organisaties is Epilog betrokken geweest bij verschillende plaatselijke middelbare schoolsporten en buitenschoolse clubactiviteiten.

Met elke liefdadigheidsbijdrage in de vorm van tijd en/of geldelijke giften, zet Epilog zijn inzet voort om iets terug te geven aan de organisaties die van onze wereld een betere plek maken. Hieronder staan enkele van onze favoriete recente schenkactiviteiten!


Epilog's jaarlijkse kerstspeelgoedactie was een daverend succes! We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we met gulle donaties van Epilog-eigendom, Epilog-medewerkers en onze vrienden in Colorado 811 deze feestdagen meer dan $ 1 , 000 hebben opgehaald, waarmee we honderden speelgoed ( 5 Zing verzenddozen vullen!) voor de Santa Shop in The Action Center. Elk van onze drie gebouwen (productie, verkoop en marketing en technische ondersteuning) had zijn eigen boom waar geschenken konden worden afgegeven, en we combineerden vervolgens alle cadeaus die medewerkers hadden meegebracht, samen met de nieuwe die we kochten met onze gedoneerde fondsen!

The Santa Shop is een programma van een week dat medio december plaatsvindt, waardoor gezinnen met een laag inkomen in Jefferson County, CO. gratis kerstcadeaus voor hun kinderen kunnen kiezen. Hierdoor kunnen ouders hun beperkte middelen gebruiken voor benodigdheden zoals nutsvoorzieningen, voedsel en huur. The Santa Shop is een fantastisch programma dat de feestdagen voor kinderen in Jefferson County opfleurt. Epilog heeft de afgelopen jaren deelgenomen en we vinden het geweldig dat we ouders uit de regio kunnen helpen om hun kinderen een fantastisch kerstcadeau te geven.

2017 hoofdboom voor speelgoedaandrijving
2017 speelgoedboom voor verkoop en marketing
2017 technische ondersteuningsboom voor speelgoedaandrijving

Er is weer een Drakenbootfestival geweest in het metrogebied van Denver en het Lao-boeddhistische tempelteam, gesponsord door Epilog Laser, won bijna de races. Dit jaar won het LBT-team de gouden medaille op de 500 meterrace en 250 meterrace, en de bronzen medaille op de 125 meterrace. Epilog-medewerkers Bryan Sengdara en Jeffrey Prakhine roeiden hun hart uit om de overwinning binnen te halen. Proficiat aan het hele team!

2017 drakenbootrace

Van rugzakken tot mappen, kleurpotloden tot notitieboekjes en nog veel meer, Epilog-medewerkers hebben ervoor gezorgd dat Colorado-studenten het schooljaar goed beginnen!

We zijn er trots op dat we met The Action Center hebben samengewerkt om bijna $ 1 , 000 aan benodigdheden 2017 / 18 schooljaar. De missie van het Action Center is om een onmiddellijk antwoord te bieden op de fundamentele menselijke behoeften en om wegen naar zelfvoorziening te bevorderen voor inwoners van Jefferson County en daklozen. De schoolvoorraadactie profiteert van de jaarlijkse schoolvoorraaddistributie van het actiecentrum. In eerdere ritten 5 , 000 leerlingen schoolbenodigdheden van de School Supply Distribution.

2017 schoolvoorraadactie

Terwijl de Nationale Fiets naar het Werk Dag in mei wordt gehouden vanwege de berggemeenschappen in Colorado en het onvoorspelbare weer, hebben we juni hier uitgeroepen tot Colorado Fietsmaand, met de vierde woensdag van de maand als Fiets naar het Werk Dag. Dit jaar stapten verschillende Epilog-medewerkers op twee wielen en vertrokken! Onze fietsers genoten van een gratis ontbijt en een t-shirt van Epilog voor al hun harde werk!

Het Way to Go-programma van de Denver Regional Council of Governments brengt elk jaar stads- en provinciebesturen en andere geïnteresseerde groepen in het stedelijk gebied samen om Bike to Work Day te plannen als een manier om het bewustzijn van woon-werkverkeer met de fiets te vergroten.
Bike to Work Day vertegenwoordigt een basisinspanning van steden, provincies, transportplanners, gemeenschapsorganisaties en anderen in de hele staat om forenzen voor te lichten over de voordelen van het gebruik van twee wielen om naar het werk te gaan.

fiets naar je werk dag 2017

Met genereuze donaties van Epilog-eigendom, Epilog-medewerkers en onze vrienden in Colorado 811 , hebben we deze feestdagen een indrukwekkende $ 1 , 589 opgehaald, waarmee we meer dan 200 speelgoed kochten voor de Santa Shop op Het actiecentrum.

The Santa Shop is een programma van een week dat medio december plaatsvindt, waardoor gezinnen met een laag inkomen in Jefferson County, CO. gratis kerstcadeaus kunnen kiezen, waardoor ouders hun beperkte middelen kunnen gebruiken voor zaken als nutsvoorzieningen, eten en huren. We waren ook verheugd om het hele jaar door een extra maandelijkse donatie in contanten te sturen voor lopende behoeften in The Action Center.

gemeenschapsteam

Wederom hebben Epilog-medewerkers hun uiterste best gedaan om geld in te zamelen voor Bike MS van de National MS Society in 2015 .

Van links naar rechts namen Mark Schwarz, Chad Mitchiner en Ben Sieber deel aan een meerdaagse rit en 150 mijlen vast voor het BikeMS-evenement 2015 Tot op heden hebben fietsers, vrijwilligers en donateurs van Bike MS meer dan $ 1 miljard opgehaald, zodat mensen met MS hun beste leven kunnen leiden.

fiets ms 2015

Elke zomer roeien verschillende medewerkers van Epilog Laser hun hart uit op het jaarlijkse Drakenbootfestival. Dit is het zesde jaar dat Epilog Laser het Lao Buddhist Temple Team sponsort en we zijn trots te kunnen zeggen dat ze de tweede plaats hebben behaald in twee evenementen!

Het LBT-team werd georganiseerd door Ood Chommala (teammanager) en bestond uit medewerkers van Epilog: Kenny Inthiraj, Alex Moore, Jeffrey Prakhine en Brandon Vongphackdy. Het team nam deel aan de competitieve 500 en 250 meterraces in Hong Kong-stijl en werd tweede in beide categorieën. Er wordt gezegd dat we de eerste plaats met minder dan een seconde hebben gemist - we kijken uit naar de # 1 plek in 2015 !

gemeenschapsteam

Epilog Marketing Admin en Superstar Event Planner, Jessica Carney (hieronder afgebeeld, voorste rij links), nam onlangs deel aan het Colorado-hoofdstuk van Walk MS - en kon $ 2 , 275 inzamelen voor een goed doel! Epilog Laser schonk genadig $ 1 , 500 aan Team Honey Badger, terwijl medewerkers en distributeurs van Epilog een indrukwekkende $ 515 bijdroegen!

De National MS Society is een collectief van gepassioneerde individuen die nu iets willen doen aan multiple sclerose - om samen op weg te gaan naar een wereld zonder MS. De vereniging helpt mensen met MS door het financieren van baanbrekend onderzoek, het stimuleren van verandering door middel van belangenbehartiging, het faciliteren van beroepsonderwijs en het aanbieden van programma's en diensten die mensen met MS en hun families helpen hun leven vooruit te helpen. Gefeliciteerd Jessica en de rest van Team Honeybadger!

mevrouw lopen

Opnieuw pronkten Epilog Laser-medewerkers met hun superieure bowlingvaardigheden om de eerste plaats te behalen in de zesde jaarlijkse Scrambowl for Lights in Golden, CO. De Scrambowl is een jaarlijks evenement dat wordt gesponsord door de Golden Chamber of Commerce om geld in te zamelen om de kerstverlichting te helpen betalen langs de Zuidelijke Gouden Weg.

Epilog Laser versloeg 48 teams die streden om de beste score, de slechtste score, het beste teamuniform en andere prijzen. Hoewel onze hippe Epilog-shirts niet wonnen voor beste uniform, gingen we WEL met de Best Score-prijs naar huis en dat is het enige dat telt!

bowling

Dit jaar konden Epilog Laser en onze medewerkers bijna $ 1600 en meer dan 550 speelgoed inzamelen voor onze jaarlijkse speelgoedactie voor American Military Family, Inc.

We hadden dit jaar het geluk om daadwerkelijk een overschot aan nieuw speelgoed te hebben en konden dat naar de kinderen van vliegeniers op Buckley Airforce Base sturen!

kerstcadeaus

Terwijl de feestdagen naderen, worden we eraan herinnerd hoe gelukkig we zijn als bedrijf en individuen. In de geest van iets teruggeven hebben Epilog-medewerkers onlangs bijna 300 pond aan essentiële benodigdheden gedoneerd aan verschillende lokale organisaties.

Van shampoo tot zeep tot kunstbenodigdheden en nog veel meer, we hebben onlangs 205 pond aan benodigdheden verzameld ten voordele van het Tennyson Center for Children, Colorado's toonaangevende zorg- en onderwijscentrum voor misbruikte, verwaarloosde en risicokinderen.

We hebben ook samengewerkt met een andere lokale organisatie om bijna 100 pond kleding te sturen naar baby's en kinderen in Afghanistan.

"Globaal of lokaal, teruggeven aan de gemeenschap is altijd een prioriteit geweest voor Epilog", zegt Mike Dean, vice-president verkoop en marketing bij Epilog Laser. "We zijn ontroerd om zo'n geweldige reactie van onze medewerkers op zoveel prachtige doelen te zien."

We hadden dit jaar het geluk om daadwerkelijk een overschot aan nieuw speelgoed te hebben en konden dat naar de kinderen van vliegeniers op Buckley Airforce Base sturen!

Afghaanse kleding
ci tennyson
buitenlab

Op maart 11 2011 stelde het schoolbestuur van Jefferson County in Colorado voor om Outdoor Lab op te schorten vanwege bezuinigingen. In een poging om dit waardevolle programma te redden, kreeg de Outdoor Lab Foundation de opdracht om $ 450 , 000 van de gemeenschap in te zamelen.

Door middel van zakelijke en individuele donaties heeft Epilog Laser $ 1 , 161 gedoneerd om te helpen bij de inspanningen, aangezien veel van onze medewerkers en hun kinderen de afgelopen jaren hebben genoten van het programma. 1957 het leven van leerlingen van het zesde leerjaar en de middelbare school in Jefferson County.

Mount Evans en Windy Peak Outdoor Education Laboratory Schools bieden studenten de mogelijkheid om onderwerpen als aardwetenschappen, dieren in het wild, biologie, astronomie en ecologie te verkennen en te ervaren in een unieke bergomgeving. Door de student te betrekken bij het oplossen van problemen, teambuilding, besluitvorming en sociale participatie, helpt het OELS-programma Jeffco-studenten voor te bereiden op een succesvolle toekomst.

De Outdoor Lab Foundation is opgericht als een 501 (c)( 3 ) non-profitorganisatie om het behoud en de voortzetting van het OELS-programma te waarborgen.

Epilog heeft vier teams ingeschreven voor de 2011 Golden Chamber of Commerce ScramBowl for Lights. Met dit evenement werd geld ingezameld om de kerstverlichting in heel Golden te laten schijnen. Hoewel we de kampioenstrofee niet pakten, werd een van onze teams wel derde en iedereen had een geweldige tijd terwijl ze een goed doel hielpen.

scrambowl basketbowl
klauteren blp
klauteren machtige eenden
klauteren ubc

Wederom werkte Epilog samen met American Military Family voor de 2010 speelgoedautorit. Met trots kunnen we zeggen dat we dit jaar $ 3 , 300 hebben opgehaald en 323 speelgoed hebben gedoneerd voor AMF!

Dank aan Epilog-eigendom, medewerkers, medewerkers en vrienden voor hun deelname aan dit zeer goede doel.

speelgoedrit 2012
kalkoen rijden 2010

Dit jaar hebben Epilog Laser en zijn medewerkers 150 kalkoenen gedoneerd aan de jaarlijkse Turkey Drive van de Denver Rescue Mission!

Werknemers schonken 50 kalkoenen voor het goede doel en nog eens 100 werd gedoneerd door eigendom van Epilog. We waren dankbaar om deel uit te maken van het project en hebben er echt van genoten om Thanksgiving een beetje vrolijker te maken voor degenen in het Denver-metrogebied.

De 2010 drive vestigde een record met lokale individuen en bedrijven die een verbazingwekkend totaal van 18 , 175 kalkoenen doneerden.

Dit najaar hebben Epilog en medewerkers $ 932 opgehaald voor Secrest Elementary tijdens onze eerste schoolvoorraadactie! Het geld werd gebruikt om een verscheidenheid aan benodigdheden en klasaccessoires aan te schaffen voor leerlingen van de kleuterschool tot de zesde klas. Bovendien werd een deel van deze fondsen geschonken aan het Challenge-programma van de school, evenals aan kunst-, muziek- en lichamelijke opvoedingsprogramma's. Heel erg bedankt aan Epilog en onze medewerkers voor hun genereuze bijdragen!

school rijden

Een pluim voor Chad Mitchiner en Mark Schwarz voor hun recente deelname aan de Great-West Life Bike MS, een tweedaagse fietstocht om geld in te zamelen voor het Colorado Chapter van de National Multiple Sclerosis Society.

Dit is het tiende achtereenvolgende jaar dat Chad en Mark hebben deelgenomen aan dit fantastische evenement. Meer dan 4 , 000 deelnemers registreerden zich en hielpen meer dan $ 3 miljoen op te halen voor een goed doel.

fiets ms-logo

Een groep medewerkers van Epilog heeft onlangs de avond vrijwilligerswerk gedaan bij de Denver Rescue Mission, waar ze hielpen bij het bereiden en serveren van het diner aan een menigte van meer dan 280 lokale mannen en vrouwen.

Dit was de tweede keer dat een groep van tien medewerkers en hun families vrijwilligerswerk deden bij de Lawrence Street Shelter, het vlaggenschip van de missie en de centrale outreach-locatie. Elk jaar komen tienduizenden arme en behoeftige mensen naar deze faciliteit voor onderdak, voedsel, kleding, medische zorg, klantenservice en kapeldiensten.

Bij de Lawrence Street Shelter is iedereen die honger heeft - gezinnen, senioren, mannen, vrouwen en kinderen - welkom voor een voedzame maaltijd. De Lawrence Street Shelter serveert drie maaltijden per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Vrijwilligers brengen essentiële diensten aan het DRM-outreach-programma. Epilog was er trots op deel uit te maken van de duizenden mensen die hun tijd, talent en goedheid van hart aanbieden aan missieprojecten om een verschil te maken in het leven van behoeftigen.

de reddingsmissie van denver

Teruggeven aan de gemeenschap is altijd een prioriteit geweest bij Epilog. Dit jaar was geen uitzondering, want we werkten samen met twee verdienstelijke non-profitorganisaties in ons gebied die allebei Kerstmis een beetje vrolijker maken voor lokale en militaire families.

Dankzij onze gulle staf hebben we meer dan 120 nieuw speelgoed gedoneerd voor American Military Family. Dit speelgoed zal worden uitgedeeld in Fort Carson in Colorado Springs. De missie van American Military Family is om alle leden van het Amerikaanse leger en hun families te eren en te ondersteunen, die samen zoveel dienen en opofferen voor ons allemaal terwijl ze onze vrijheid beschermen en verdedigen. Tijdens deze moeilijke tijden voor ons leger, vonden we het belangrijk om te onthouden dat onze militairen in actieve dienst kinderen thuis hebben die worstelen met de afwezigheid van hun ouder en onzekerheid over wanneer ze zullen terugkeren. We hadden deze feestdagen de gelegenheid om hen een geweldige blijk van onze waardering te geven. Het is ook een grote troost voor onze militairen om te weten dat hun families gelukkig zijn en dat er thuis voor hen wordt gezorgd. Naast het speelgoed heeft Epilog een zakelijke donatie van $ 1000 .

Ga voor meer informatie over hoe AMF onze militaire families in binnen- en buitenland helpt, naar www.amf 100 .org

Dit jaar heeft Epilog ook een gezin "geadopteerd" uit de Family Tree-organisatie. Family Tree biedt een breed scala aan diensten en onderdak aan de families en jongeren van metro Denver om kindermishandeling, huiselijk geweld en dakloosheid te overwinnen. Werknemers hebben $ 200 ingezameld om cadeaus en andere benodigdheden te kopen voor een moeder en dochter in de omgeving, zodat ze hopelijk hun vakantieperiode aangenamer maken. Epilog was ook in staat om een 1000 schenken aan Family Tree!

We waren vereerd om Family Tree opnieuw te mogen assisteren, die onlangs de 2009 Governor's Service Award voor Outstanding Non-Profit Organization won. Om meer te weten te komen over alle diensten die Family Tree biedt voor daklozen en misbruikte Coloradoans, kunt u toegang krijgen tot www.thefamilytree.org.

kerstmis 09

Epilog heeft onlangs onze 2008 afgesloten voor kinderen en tieners die worden geholpen door de Family Tree-organisatie. Werknemers brachten bijna 40 geschenken mee voor kansarme jongeren om hun kerstvakantie een beetje vrolijker te maken.

The Family Tree is een in Colorado gevestigde liefdadigheidsinstelling wiens missie het is om mensen te helpen kindermishandeling, huiselijk geweld en dakloosheid te overwinnen in een poging om veilig, sterk en zelfredzaam te worden.

Family Tree helpt mensen deze doelen te bereiken door een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder: noodopvang voor weggelopen en mishandelde jongeren, vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van huiselijk geweld, en dakloze vrouwen en kinderen; advies- en steungroepen; opvoeding en zelfvoorziening klassen; tijdelijke en permanente huisvesting; vervoer hulp; onder meer begeleide visitatie en veilige uitwisselingsprogramma's.

gevende boom

Nee, het is geen spelfout, Fleece Navidad is de nieuwste community-activiteit waaraan medewerkers van Epilog deelnemen. Dit jaar "adopten" individuele medewerkers van Epilog 10 verschillende senioren in het Camellia Healthcare Center die deze feestdagen warme kleding nodig hadden. "Voor de kleine prijs van een sweatshirt en een joggingbroek kunnen onze medewerkers echt een verschil maken in iemands leven", zegt Mike Dean, directeur verkoop en marketing. "We hebben het vaak zo druk en gehaast in deze tijd van het jaar - het is geruststellend om te weten dat zelfs een klein gebaar echt iemands vakantie kan maken." De namen van slechts tien senioren werden aan ons gegeven en toen we het bedrijf op de hoogte brachten, werden ze alle tien in minder dan 60 minuten "geadopteerd"!


help desk software